Wat is Kliederkerk?

Kliederkerk is een missionaire vorm van kerk-zijn waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekt.

Een doorsnee Kliederkerk duurt ongeveer twee uur en bestaat uit drie onderdelen:

WAAROM KLIEDERKERK?
Al kliederend ontdek je wat geloven in God en het navolgen van Jezus betekent in het alledaagse leven. Door elkaar regelmatig te ontmoeten ontstaat een nieuwe geloofsgemeenschap, passend bij de context waarbinnen de Kliederkerk plaatsvindt.

KLIEDERKERK NEDERLAND
Geïnspireerd door Messy Church UK en ondersteund door JOP wil Kliederkerk Nederland plaatselijke initiatiefnemers inspireren en ondersteunen bij het opstarten en versterken van hun eigen Kliederkerk.

DEZE WEBSITE
Op deze website vind je alle informatie om zelf een Kliederkerk te starten. Onze Pinterestpagina staat boordevol creatieve ideeën voor het programma. Ook hebben we een handleiding gemaakt die je stap voor stap helpt om een Kliederkerk op te zetten. Vraag hem gratis aan. Wil je op de hoogte blijven van de laatste Kliederkerk-ontwikkelingen, like dan onze Facebookpagina.