Pionieren en Kliederkerk?

Kliederkerk en pionieren is een mooie combinatie. Ben je deel van een kliederkerk of denk je na over een kliederkerk en lijkt pionieren wel wat? Meld je dan hier aan voor de verkendag kliederkerk en pionieren.

Waarom zou je naar deze bijeenkomst komen?

Wellicht ben je bezig met kliederkerk en merk je dat er een geloofsgemeenschap ontstaat, maar vinden die mensen het moeilijk om aansluiting te vinden bij de gemeente en/ of de vaste zondagse eredienst. Het kan ook zijn dat je denkt over pionieren in combinatie met het starten van een kliederkerk. Of misschien mis je (financiële) mogelijkheden en begeleiding om jouw kliederkerk een stap verder te brengen. Pionieren biedt de mogelijkheid om je hierin te ondersteunen.

Wanneer je pioniersplek wordt krijg je namelijk (financiële) ondersteuning, begeleiding en training. Je wordt onderdeel van de pioniersbeweging waarin je andere pioniersteams ontmoet die allemaal bezig zijn met experimenteren met nieuwe vormen van kerk-zijn.

Je bent van harte welkom op donderdag 23 mei 2019 in Spijkenisse. Op deze avond is kliederkerkpionier Rob van Mourik uit Spijkenisse aanwezig. Hij zal zijn verhaal vertellen over pionieren met Kliederkerk. Bekijk hieronder alvast het fillmpje van deze pioniersplek!

Je bent van harte uitgenodigd! De toegang is vrij. Wel graag voor 16 mei aanmelden. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Waar: Michaëlkerk, Anjerplein 1, 3202 GE Spijkenisse.
Tijd: 19.30-21.30. Aansluitend is er een borrel.
Voor wie: Iedereen die bezig is met kliederkerk.

Waar:       Michaëlkerk, Anjerplein 1, 3202 GE Spijkenisse.
Tijd:         19.30-21.30. Aansluitend is er een borrel.
Voor wie: Iedereen die bezig is met kliederkerk.

Pionieren en Kliederkerk