Kliederkerk Meetup

Samen kom je verder! Daarom zijn er regionale meetups waar je Kliederkerkers uit jouw regio ontmoet en inspiratie opdoet om je Kliederkerk te laten groeien.

De meetups kunnen iets verschillen qua karakter maar zijn voor iedereen die met Kliederkerk wil starten of al een tijdje onderweg is.

Kliederkerk Meetup Special Assen

Op donderdag 16 mei organiseren we samen met het Leger des Heils een Meet-Up Special. Het bijzondere van deze avond is, dat de inhoud vooral door jullie zelf wordt bepaald! Breng je ervaringen in zodat je elkaar inspireert! En breng je vragen in, zodat de ander je kan helpen. De bestaande Kliederkerken zullen zichzelf kort presenteren. Hierna bekijken we verschillende leervragen. Dat kunnen vragen zijn als: Hoe start je een Kliederkerk? Maar ook: Hoe zorgen we ervoor dat de mensen van Kliederkerk meer verbonden worden aan elkaar en onze kerk? We gaan in teams uiteen om de beste oplossingen te verzinnen. Dit alles natuurlijk onder deskundige begeleiding van Erik Verwoerd! De toegang is gratis, maar we vragen je wel om iets lekkers voor max 4 personen mee te nemen voor bij de koffie of de borrel.

Programma Meetup Special Assen

19.30 uur Inloop met koffie/thee + lekkers meegebracht door iedereen
19:45 uur Welkom en gebed
20.00 uur Presentaties van Kliederkerken
20:30 uur Leervragen en oplossingen
21.15 uur Gezamenlijke afsluiting met gebed
21.30-22.00 uur Borrel met hapjes die meegenomen zijn door iedereen.

Data Kliederkerk Meetup

16 mei - Assen - Special