Kliederkerk Meetup

Meld je aan voor een regionale Kliederkerk meetup en ontmoet Kliederkerkers bij jou uit de buurt.

Samen kom je verder! Daarom zijn er dit voorjaar regionale meetups waar je Kliederkerkers uit jouw regio ontmoet en inspiratie opdoet om je Kliederkerk te laten groeien. We maken er samen een bijzondere Kliederkerk-avond van waar we de volgende thema´s behandelen.

1. Wat is Kliederkerk? - Korte introductie van Kliederkerk voor de nieuwkomers - of iedereen die de basics van Kliederkerk weer wil doornemen.
2. Hoe bereik je mensen van buiten de kerk? -Hoe zorg je ervoor dat Kliederkerk geen leuke extra activiteit voor je kerkmensen wordt? Hoe ben je echt missionair?
3. Hoe verbind je verschillende generaties? Vaak staan ouders/volwassenen er maar een beetje bij, hoe zorg je dat zij ook onderdeel worden van Kliederkerk? Hoe zorg je ervoor dat ouders niet alleen met hun eigen kinderen bezig zijn, maar ook onderling uitwisselen? Door Ineke Ruiter van www.iktekenervoor.com
4. De viering - Hoe zorg je dat het bijbelverhaal goed naar voren komt in de viering? Hoe maak je de viering ook interessant voor diverse generaties? Taakverdeling met bijv. predikant.
5. Tieners - tieners en Kliederkerk, dat lijkt vaak geen ideale combinatie. Hoe laat je tieners toch tot hun recht komen?
6. Gebedshoek - waar wil jij voor danken of voor bidden? Deel het hier en sta even stil.

We sluiten af met een Kliederviering en een creatieve borrel. De toegang is gratis, maar we vragen je wel om iets lekkers voor max 4 personen mee te nemen voor bij de koffie of de borrel.

Programma Meetup

19.30 uur Inloop met koffie/thee + lekkers meegebracht door iedereen
19.45 uur Welkom door de Kliederkerk waar we te gast zijn
20.00 uur Uitleg van de ontdektijd en -plekken door Nelleke Plomp
20.15 uur Ontdektijd
21.15 uur Viering - danken voor Kliederkerk en bidden voor elkaar
21.30-22.00 uur Borrel met hapjes die meegenomen zijn door iedereen.

Data Kliederkerk Meetup

Datum Locatie
Dinsdag 20 maart   Korpsgebouw Leger des Heils
Rolderstraat in Assen
Dinsdag 24 april   De Lichtbron
Pieter van der Plasstraat 3 in Wateringen
Dinsdag 3 april

De Wijngaard
Wilhelminalaan 3 in Zutphen.

Dinsdag 29 mei

Basisschool de Rank
Lisstraat 15 Spijkenisse

Download hier de flyers voor de Meetup

Meetup Assen
Meetup Wateringen
Meetup Zutphen
Meetup Spijkenisse

Overzichtsflyer van alle regionale meetups.

Aanmelden kan hieronder.

Aanmeldformulier Meetup Kliederkerk